[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Ai card de credit RBS, ai parte de film gratuit!

10 mai 2011

10 mai, 2011 – Incepand cu data de 1 mai 2011, RBS Romania isi invita clientii la film. Cu Movie Program, toti posesorii de carduri de credit RBS MasterCard Royal Gold si Royal Black pot viziona gratuit, timp de trei luni, filmele preferate, premiere si avanpremiere, la orice cinematograf din tara.

Astfel, toti detinatorii de carduri RBS MasterCardRoyal Gold si Royal Black care platesc biletele de film cu oricare din cele doua carduri, primesc inapoi 100% din valoarea biletului in contul cardului utilizat, in limita a 50 lei/luna pentru Royal Gold si 100 lei/luna pentru Royal Black, in perioada ofertei speciale.

„Pe langa serviciile financiar-bancare pe care le oferim clientilor nostri, incercam sa le daruim momente speciale si experiente placute pentru petrecerea timpului liber. Movie Program de la RBS este un serviciu dezvoltat in aceasta directie: flexibil, adaptat ritmului dinamic pe care clientii nostri il au in viata de zi cu zi.” a declarat Marijana Vasilescu (foto), Director Comunicare si Marketing, RBS Romania.

Dupa declansarea crizei si in Romania, RBS a continuat sa ramana unul dintre cei mai dinamici emitenti de carduri de credit, portofoliul bancii crescand de la 87.000 in decembrie 2008 la 116.500 in decembrie 2010. RBS Romania, impreuna cu Credit Europe Bank si Citibank, este in topul bancilor din Romania din punct de vedere al celei mai ridicate ponderi a cardurilor de credit in total portofoliu propriu. Pentru fiecare dintre aceste trei banci ponderea este in jurul a 78%.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?