[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Actualizare Termeni si Conditii de utilizare BT Pay pentru inrolarea cardurilor in Google Pay, ca operatiune financiara

17 noiembrie 2020

Update 13.00′ – Clienţii Băncii Transilvania au, începând de astăzi, încă o opţiune pentru plăţi cu telefonul Android şi retrageri de bani de la bancomat, Google PayTM, pe lângă soluţia de plată a băncii, BT Pay.

Adăugarea cardului BT în Google Pay se poate face din wallet-ul BT Pay, nefiind nevoie de alte aplicații. Plăţile se fac simplu şi rapid, în doi paşi – Unlock & Pay – prin deblocarea telefonului şi apropierea acestuia de POS.

Ca în cazul celorlalte metode BT de plata alternativa pentru plăți mobile, nu este necesară introducerea PIN-ului în cazul plăţilor la POS, indiferent de suma plătită,

###

Clientii Bancii Transilvania pot folosi solutia Google Pay, prin intermediul aplicatiei BT Pay. In 16 noiembrie, Banca a actualizat Termeni si Conditii de utilizare in acest sens.

Astfel, banca precizeaza: „Ulterior inrolarii cardului in BT Pay, utilizatorul poate avea posibilitatea utilizarii acestuia in solutia Google Pay, direct prin intermediul aplicatiei BT Pay. Utilizatorul se va supune in acest sens Termenilor si Conditiilor pentru utilizarea cardurilor emise de Banca Transilvania in Google Pay.”

Prin adaugarea cardului in BT Pay, utilizatorul intelege ca acesta va putea fi utilizat la efectuarea de operatiuni financiare precum, dar fara a se limita la: plati contactless la comercianti, transferuri intre cardurile aceluiasi client, transferuri intre cardurile unor clienti diferiti, prin numar de telefon sau prin IBAN, incasarea in carduri BT din carduri non BT, autentificarea(aprobarea sau respingerea, dupa caz) platilor online prin intermediul BT Pay, retrageri de numerar contactless, retrageri de numerar pe baza de cod, inrolarea cardurilor in solutia Apple Pay (pentru utilizatori ai dispozitivelor cu sistem de operare iOS), inrolarea cardurilor in solutia Google Pay (pentru utilizatori ai dispozitivelor cu sistem de operare Android), vizualizarea istoricului de tranzactii efectuate cu cardul (inclusiv creditari de card), vizualizarea cheltuielilor efectuate cu cardul grupate pe categorii, vizualizarea soldului contului la care este atasat cardul, in cazul cardurilor de credit inclusiv pentru: vizualizarea sumelor lunare de plata,vizualizarea tranzactiilor efectuate in rate, setarea platii automate a obligatiilor lunare (suma minima si maxima de plata) din contul curent al titularului de card, alimentarea contului la care este atasat cardul de credit cu suma minima sau maxima de plata din orice card inrolat in aplicatia BT Pay, la aplicarea pentru oferte de cumparaturi, oferte de servicii si produse ale Bancii Transilvania, precum si oferte ale partenerilor.

###

Aplicația BT Pay permite utilizatorilor, pe lângă plata cu telefonul şi retragerile cash contactless, transferuri de bani, confirmarea plăților online, administrarea cardurilor, adăugarea cardurilor emise de alte bănci şi fintech-uri cu activitate în România etc.

Cu peste 4,3 milioane de carduri emise, Banca Transilvania este liderul pieţei în România. 1 din 4 carduri ale băncii este inclusiv în format digital, carduri înrolate de clienţi în wallet-uri pentru banking prin telefon. În fiecare secundă au loc, în medie, 12 tranzacţii cu cardurile BT.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?