[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Actiunile Visa Inc. pot fi cumparate la Bursa de Valori Bucuresti

18 aprilie 2012

18 aprilie, 2012 – De astazi, investitorii vor putea tranzactiona direct la BVB cele mai renumite cinci companii americane: Apple Inc., Bank of America, Intel Corp., The Coca Cola Company si Visa Inc. Pentru a facilita accesul investitorilor, companiile americane vor fi aduse pe sistemul alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti (CAN-ATS). Tradeville activeaza in calitate de market maker pentru emitentii adusi, astfel incat investitorii sa beneficieze de cele mai bune conditii de lichiditate pe piata.

In data de 16 aprilie, Visa a inchis sedinta bursiera de tranzactionare (de la NYSE) la 120,83 USD – cu un randament anual de 19%. Mediana ratei de crestere a pretului actiunii Visa pe termen lung este de 20%, potrivit prognozelor Reuters.

Analistii Tradeville apreciaza ca Visa nu este o actiune “ieftina”, tocmai pentru ca prezinta un potential de crestere important prin prisma migrarii catre moneda electronica, asa-numita “moneda a viitorului”. Investitorii pot gasi mai multe detalii in raportul de companie realizat de Tradeville.

Clientii Tradeville beneficiaza de comision promotional de 0,25% pentru tranzactionarea tuturor actiunilor internationale listate pe sistemul CAN-ATS.

Visa Inc. opereaza cea mai mare retea de plati electronice din lume, interconectand consumatori, comercianti, banci si institutii guvernamentale din peste 200 de tari si regiuni. Visa are o capitalizare bursiera de 68.7 mld USD. Pe parcursul a 12 luni incheiate in septembrie 2011, a raportat o marja neta de 39.73% si venituri de 9.18 mld USD.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?