[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Abonamente de transport în comun 100% digitale pentru angajați, datorită parteneriatului dintre 24pay și Up România

11 aprilie 2023

24pay și Up România încheie un parteneriat și lansează prima soluție digitală pentru achiziția abonamentelor de transport în comun pentru angajații companiilor care utilizează acest tip de beneficiu. Astfel, companiile care utilizează Up MultiBeneficii vor putea oferi angajaților acces 100% digital la abonamentele de transport în comun.

Serviciul devine disponibil începând de astăzi în 16 orașe ale țării, prin aplicația 24pay: București, Brașov, Iași, Ploiești, Piatra Neamț, Roman, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Târgu Jiu, Constanța, Arad, Cluj-Napoca, Botoșani, Oradea, Reșița și Baia Mare.

„Această soluție de achiziție a titlurilor de transport salvează timp prețios și simplifică procesul prin care o companie poate deconta transportul în comun pentru angajați, iar întregul proces digitalizat facilitează monitorizarea beneficiilor acordate.” – potrivit comunicatului.

Companiile partenere Up România pot oferi acest extrabeneficiu la nivel de angajat, atribuind un buget pentru accesarea abonamentelor de călătorie direct din aplicația mobilă Up MultiBeneficii.

„Angajații pot folosi soldul pentru a achiziționa abonamente săptămânale sau lunare. După alegerea tipului de abonament dorit, utilizatorului i se va asocia un cont în aplicația 24pay. Pentru utilizarea abonamentului este necesară instalarea aplicației 24pay, dar nu și deținerea unui card de transport.” – precizeaza compania.

Mulțumesc Up România pentru încrederea acordată aplicației 24pay. Încheierea acestui parteneriat este un pas important în dezvoltarea soluției de plată și în extinderea tipurilor de servicii disponibile pentru utilizatori. Sper ca acest beneficiu să fie accesat de un număr cât mai mare de companii, pentru ca angajații lor să se poată bucura de avantajele oferite de aplicația 24pay. Pe viitor avem planuri de extindere a gamei de servicii disponibile în aplicație, atât pentru utilizatorii transportului în comun, cât și pentru alte tipuri de plăți.” – Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services

Suntem încântați să anunțăm o nouă premieră pe platforma Up MultiBeneficii. Acest nou beneficiu oferit în parteneriat cu 24pay, facilitează într-un mod sigur, ușor, automat și digital, achiziția de abonamente la transportul în comun pentru toți beneficiarii Up MultiBeneficii. Prin acest parteneriat, Up MultiBeneficii și 24pay reconfirmă angajamentul lor de a fi promotorii inovării asigurând utilizatorilor platformei o experiență frumoasă și unică”, a declarat Ciprian Galatanu, New Business Director, Up România.

____________


24pay este o soluție de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România. Aplicația pentru transportul în comun 24pay este liderul de piață la nivel național, fiind disponibilă în prezent în 19 orașe din întreaga țară, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu. Mai mult, aplicația oferă și acces la servicii de plăți facturi, reîncărcare electronică sau achiziție de vouchere online, care pot fi folosite de utilizatorii din toată țara.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play,  App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard. Sistemul 24pay a fost pus la dispoziție în mod gratuit operatorilor de transport, fără a fi percepute costuri pentru dezvoltarea aplicației, astfel încât călătorii să beneficieze de o metodă unitară, rapidă și sigură de a achita transportul public, oriunde în țară.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

Up MultiBeneficii este soluția Up Romania dedicată companiilor, ce oferă gestionarea eficientă a beneficiilor extrasalariale puse la dispoziția angajaților. Cu o prezență de 20 de ani în România, compania deservește peste 25.000 de clienți și peste 800.000 de beneficiari.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?