A XIV-a editie a Galei NOCASH va avea loc pe 18 iunie – statistici in premiera, invitati surpriza, momente artistice unice

1 iunie 2015

Liderii pietei platilor electronice, pentru activitatea din 2014, vor fi cunoscuti pe 18 iunie, in cadrul celei de-a XIV-a editii a Galei NOCASH, cel mai important eveniment anual al industriei platilor fara numerar. Evenimentul, ce va fi organizat in parteneriat cu Institutul Bancar Roman, va avea loc in sala Aula a Institutului – incepand cu orele 18.00.

Asa cum v-am obisnuit de-a lungul anilor, vom oferi in premiera foarte multe date statistice despre piata cardurilor: cele mai vandute dar si cele mai tranzactionate carduri, pe segmente de produse (debit&credit, persoane fizice&persoane juridice, standard& premium).

Vom afla care este cardul de cumparaturi al anului, cel mai de succes program co-branded dar si cine este comerciantul anului, din offline si online, plecand de la numarul de tranzactii comerciale.

Va fi desemnat emitentul cu cele mai bune medii la utilizarea cardurilor proprii tinand cont de rulajul mediu anual si numarul mediu de tranzactii per card, efectuate intr-un an. De asemenea, sase criterii strict statistice vor sta la baza desemnarii celui mai important premiu al serii: „Banca Anului”.

In cadrul premiilor de excelenta vor fi vizate si aplicatiile de plata cu mobilul – atat bancare cat si nebancare.

Plecand de la nominalizarile efectuate de catre echipa NOCASH, reprezentantii industriei NOCASH vor vota pentru alegerea altor trei importante premii: „Premiera Anului”, „Pionierat in industria platilor fara numerar” si „Partenerul Anului”.

In cadrul Galei NOCASH, se va mai acorda un premiu de excelenta pentru intreaga cariera.

Nu vor lipsi prezentarile surpriza si momentele artistice de inalta tinuta marca NOCASH.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?