A fost suspendat site-ul neautorizat pentru achizitia de roviniete

12 decembrie 2019

A fost suspendat contul rovinietaro.ro, pe care Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) il considera „un portal web pentru achizitia rovinietei, care nu este autorizat”.

CNAIR a avertizat marţi printr-un comunicat, că a apărut un site fals pentru achiziţia rovinietei, www.rovinietaro.ro, şi ruga utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al institutiei: http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

”CNAIR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”, se mai preciza în comunicat.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash