A fost suspendat site-ul neautorizat pentru achizitia de roviniete

12 decembrie 2019

A fost suspendat contul rovinietaro.ro, pe care Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) il considera „un portal web pentru achizitia rovinietei, care nu este autorizat”.

CNAIR a avertizat marţi printr-un comunicat, că a apărut un site fals pentru achiziţia rovinietei, www.rovinietaro.ro, şi ruga utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al institutiei: http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

”CNAIR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”, se mai preciza în comunicat.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash