[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

A fost lansat primul card care se emite functie si de recomandarea unui guvernator

31 mai 2010

28 mai, 2010 – Banca Transilvania si Asociatia Rotary International District 2241 au pus in circulatie, cardul co-branded de credit VISA GOLD BT – ROTARY, primul card destinat celor peste 2.000 de membri Rotary din intreaga tara sau persoanelor recomandate de guvernatorul Rotary District 2241.

Persoanele eligibile – inclusiv sotii/soti ale/ai unor membri Rotary/Rotaract, care dispun de un venit lunar minim de 1.000 Euro, pot beneficia de  o linie de credit de pana la 10.000 Euro la o rata anuala a dobanzii de 24% (fixa pe doi ani – durata de valabilitate a cardului) si de o perioada de gratie de pana la 55 de zile.

Ceea ce aduce nou acest produs este faptul ca simpla utilizare a cardului VISA GOLD BT – ROTARY, pentru plata la comercianti, contribuie la sustinerea planurilor pe care Rotary le are pentru comunitatea locala. Prin urmare, pentru fiecare plata cu acest card – efectuata de catre membrii Rotary – Banca Transilvania vireaza in contul asociatiei 0,2% din valoarea respectivei plati. In plus, BT directioneaza, catre aceeasi asociatie, 50 de lei din contravaloarea taxei anuale, aferenta cardului VISA GOLD BT – ROTARY.

Cu acest card, posesorii pot plati facturile pentru majoritatea furnizorilor de telefonie si utilitati, direct de la bancomatele Bancii Transilvania, gratuit. In cazul pierderii cardului, poate fi solicitata, in numerar, in regim de urgenta, o suma de pana la 2.000 USD, in limita disponibilului din contul de card.

De asemenea, utilizatorii acestui card vor beneficia, la plecarea in calatorie, de un pachet de asigurari (care ofera solutii pentru situatii diverse: intarzierea zborului, pierderea bagajelor sau a actelor, etc.), precum si de acces gratuit in Salonul Business Class in cadrul Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti, pentru eventualele intalniri de afaceri sau pentru ultimele pregatiri inainte de zbor.

In prezent, oferta bancii cuprinde 16 tipuri de carduri de credit si de debit, dintre care patru sunt co-branded iar portofoliul total se ridica la peste 1,7 milioane de carduri valide in circulatie, ceea ce corespunde unei cote de piata de 13% (banci+IFN-uri).

 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?