[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Banca Transilvania: peste 300.000 de antreprenori folosesc aplicatia BT Go

13 mai 2025

Peste 300.000 de antreprenori folosesc BT Go, aplicația de banking și de business a Băncii Transilvania, potrivit comunicatului de presa. „Clienții au realizat prin BT Go circa 8 milioane de tranzacții, în valoare de 60 miliarde lei, de la lansarea aplicației în iulie 2023 și până acum. Una din două firme care lucrează cu banca folosește BT Go.” – precizeaza banca.

BT Go a devenit principala aplicație pentru companii a Băncii Transilvania. Fiind o aplicație de business, funcționalitățile au legătură atât cu operațiunile standard pentru antreprenori – cum sunt plățile, schimburile valutare sau vizualizarea tranzacțiilor –, precum și cu managementul firmei, banilor, conturilor și al facturilor. Prin BT Go și funcționalitățile lansate constant urmărim ce este important pentru oameni și business-uri”, declară Tiberiu Moisă, Director General Adjunct IMM & MidCorporate, Banca Transilvania.

BT Go contribuie la accelerarea gradului de digitalizare a clienților Băncii Transilvania și simplifică activitatea antreprenorilor datorită soluțiilor care automatizează procesele în colaborarea bancă- contabilitate-antreprenor.

Aplicația BT Go va înlocui treptat BT24 și NeoBT pentru firme . Migrarea clienților a început în ianuarie 2025 și are loc în etape până la finalul anului.

Noutăți
Stay updated to the impact of emerging technologies in fintech & banking.
Banking 4.0 newsletter - subscribe
Cifra/Declaratia zilei

Dariusz Mazurkiewicz – CEO at BLIK Polish Payment Standard

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

To be honest I think that Sinaia, your conference, is much better then Davos.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?