[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Flanco si evoMAG dau startul la o noua editie de Black Friday, de astazi

25 octombrie 2024

Incepand de astazi, cei interesati de noi achizitii pot gasi zeci de mii produse, din diverse categorii, cu reduceri de pana la 70%. Atat Flanco cat si evoMAG ofera posibilitatea de plata in rate, de pana la 60 si respectiv cel mult 12, obținute pe loc, online sau în magazine.

Black Friday la Flanco


Retailerul a pregătit reduceri atractive la o gamă extinsă de produse, valabile în perioada 25 octombrie – 30 noiembrie, în toate cele 160 de magazine ale sale din țară, precum și online, pe flanco.ro
Pentru această ediție, Flanco a pregătit reduceri la sute de produse, din toate categoriile. Pe parcursul celor cinci săptămâni ale campaniei, retailerul va actualiza periodic stocurile.

În magazinele sale fizice din toată țara și pe flanco.ro, clienții vor găsi:
. Televizor Smart 4K Samsung de 108 cm la doar 1.399 lei
. Televizor Smart 4K de 109 cm la doar 999 lei
. Aspirator vertical Rowenta Flex la doar 499 lei
. Espressor cafea la doar 199 lei
. Aspirator robot Xiaomi la doar 399 lei
. Căști JBL la doar 149 lei
. Friteuză cu aer cald Tefal la doar 249 lei
. Laptop cu procesor Intel i3 la doar 999 lei

Flanco propune clienților săi credite cu până la 60 de rate fixe, obținute pe loc, online sau în magazine. De asemenea, clienții au în continuare acces la întreaga paletă de servicii: cea mai lungă perioadă de retur gratuit de pe piață (45 de zile), opțiuni variate de livrare (prin curier, cu ridicare din cele peste 7.000 de lockere ori din cel mai apropiat magazin al rețelei) și programele proprii Rabla.

Menținem și pe perioada Black Friday programele noastre de sustenabilitate, astfel încât clienții noștri să aibă un motiv în plus să recicleze corespunzător echipamentele uzate. Pe lângă programul Rabla tradițional pentru electrocasnice, am implementat, în toate magazinele rețelei, programul Rabla la telefoane. Printr-un sistem de tip buy-back, clienții primesc până la 30% discount la achiziționarea unui nou smartphone, odată cu predarea telefonului vechi. Pot cumula acest discount inclusiv cu o ofertă de Black Friday și vor obține un super preț”, a declarat Ovidiu Nicușan, Director de marketing Flanco.

Black Friday la evoMAG

evoMAG dă startul azi, 25 octombrie, campaniei de Black Friday 2024 și oferă discount-uri de până la 70%, la peste 50.000 de produse, marcând totodată începutul unei noi etape în evoluția brandului.

Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, este momentul ideal pentru a ne prezenta noua identitate de brand. Reducerile din această campanie sunt gândite să aducă valoare reală, susținând astfel poziția noastră pe piață și reafirmând angajamentul nostru de a oferi o experiență de cumpărare autentică și fără artificii”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evomag.

Trei episoade de reduceri de Black Friday
Campania de Black Friday 2024 se desfășoară între 25 octombrie și 10 noiembrie, structurat în trei etape majore:
. Episodul 1: 25 – 31 octombrie, reduceri de până la 50%;
. Episodul 2: 1 – 7 noiembrie, reduceri de până la 60%;
. Episodul 3: Black Friday Principal: 8 – 10 noiembrie, reduceri de până la 70%.
Ca și anii trecuți, în fiecare nou episod de reduceri de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat, anterior, de reduceri.

Cele mai mari reduceri din an vor fi la electrocasnice, televizoare, telefoane mobile și laptopuri.
Printre produsele cu prețuri reduse în primul episod de Black Friday se află:
. Samsung Galaxy A05 – reducere de 10%, preț final 469,99 lei;
. Smartwatch Canyon Sanchal – reducere de 57%, preț final 99,99 lei;

. Laptop Asus VivoBook 15.6″ FHD, 8GB, 512GB SSD – reducere de 400 lei, preț final
1.599,99 lei;
. Televizor LED TCL 80 cm (32″), Smart TV, Wi-Fi, CI+ – reducere de 18%, preț final
549,99 lei;
. Perie electrică Revlon One-Step Style Booster – reducere de 50%, preț final 75,00 lei;
. Mașină de spălat Candy Wi-Fi, 10 kg – reducere de 21%, preț final 1.099,99 lei;
. Trotinetă electrică MOBIX Urban E9 PRO – reducere de 350 lei, preț final 999,99 lei;
. Scaun gaming reglabil Redragon Spider King – reducere de 250 lei, preț final 399,99
lei.

evomag își menține și anul acesta obiectivul de a livra peste 90% din produsele comandate în decurs de maximum 7 zile de la încheierea fiecărui episod de reduceri, asigurând astfel un flux eficient de gestionare a comenzilor. Pentru livrari, evoMAG dispune de o retea nationala cu cea mai mare acoperire: 11.500 de lockere, în parteneriat cu Sameday, Fan Courier și Cargus, În plus, în București, evomag oferă livrare în mai puțin de o oră, prin Glovo, Tazz și Bringo.

Black Friday internațional
Totodată, evomag organizează campania de Black Friday și în afara țării, mare parte din produsele evomag disponibile în cel mai important marketplace din Ungaria și Bulgaria beneficiind de reduceri mai mari în această perioadă. Compania își propune să crească vânzările de Black Friday din Ungaria și Bulgaria cu peste 50% față de anul precedent, în contextul unei prezențe tot mai consolidată pe piețele respective. Programul și reducerile din aceste țări vor varia în funcție de specificul fiecărei piețe.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?