[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Raiffeisen Bank Romania lanseaza cardurile exclusiviste Visa Signature, „o premiera in Europa Centrala si de Est”

2 octombrie 2024

Raiffeisen Bank Romania lanseaza noile carduri din colectia Private Banking: Visa debit (RON) Infinite, Visa Debit (RON) Signature, Visa Debit EUR, Visa Credit (RON) Infinite si Visa Credit (RON) Signature. Dintre acestea, cardurile Visa Signature sunt considerate „o premiera in Europa centrala si de est”, fiind „menite să satisfacă cele mai rafinate și exigente gusturi”, potrivit bancii.

Pachetele de beneficii oferite membrilor Raiffeisen Private Banking contin serviciul Concierge, disponibil 24/7 pentru o gamă largă de servicii Lifestyle & Wellness și Home precum si accesul gratuit si nelimitat in Business Lounge-urile din aeroporturile din Romania si Viena. Au acces toate cardurile cu tranzacții cumulate de minimum 1.000 RON la comercianți, decontate în ultimele 35 de zile, până cu maximum 96 de ore înaintea accesului în Business Lounge.


Printre beneficii se regaseste si programul de membru Lounge Key, care oferă acces la o rețea globală de peste 1400 lounge-uri premium din aeroporturi. Membrii Lounge Key achită o taxă de intrare redusă de 30 EUR.

Posesorii Visa Signature se bucura de un statut privilegiat cu reduceri, beneficiind de o serie de oferte și campanii dedicate. In plus, primesc înapoi 0,5% din valoarea cumpărăturilor efectuate pe teritoriul României în valoare de maximum 15.000 RON, pe ciclu de tranzacționare în supermarketuri, benzinării, farmacii, restaurante și cafenele, nepostate în rate fără dobândă.

Raiffeisen poate emite până la patru carduri suplimentare „de care puteți beneficia în mod gratuit și pentru care puteți alege acces total sau parțial la limita de credit”, mai precizeaza banca.

Noutăți

Deposits And Cheques

Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?