[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

eMAG a investit 5 mil. euro pentru a intra în comerţul alimentar online cu propriul hipermarket virtual, Freshful. Miza: vânzări de 200-250 mil. euro anual, în prezent.

22 octombrie 2021

Freshful, serviciu disponibil momentan în Bucureşti şi Ilfov, are în ofertă 18.000 de articole – fructe, legume, carne, lactate, articole de uz casnic – de la producători locali sau internaţionali.

Miza sunt însă producătorii şi fermierii locali, atât cei care au produse obişnuite, cât şi cei care au în ofertă articole eco sau bio.

Gama Freshful își propune sa strângă într-un singur loc mii de produse proaspete, inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu maia și ingrediente 100% românești.

Locuitorii din București și mare parte din Ilfov vor putea să-și comande online, în doar câteva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel puțin la fel de bine cum și le-ar alege ei, la piață sau din magazin,” spune Tudor Manea, CEO eMAG.

Clienții vor putea opta pentru livrare rapidă în doua ore de la plasarea comenzii sau livrare programată pentru următoarele zile în intervale începând cu 30 minute. Totodată, aceștia vor vedea în timp real disponibilitatea stocurilor.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și, în curând, Android.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?