[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

VTEX va investi peste 3 mil. USD anul acesta in Romania, dublu fata de 2020. „Avem potential de a deveni rapid lider de piata.”

22 ianuarie 2021

Anul acesta vom investi în România peste 3 milioane de dolari, urmând ca în următorii doi ani suma să crească la 10 milioane de dolari, anual. Practic, anul acesta accelerăm mult mai rapid versus 2019 sau 2020, ca urmare a creşterii business-ului şi a brandului VTEX în România“, a declarat pentru ZF Cristi Movilă, growth leader în cadrul VTEX pentru Europa de Est.

El a adăugat că numărul clienţilor locali ai VTEX a crescut de patru ori anul trecut, portofoliul ajungând în total la 20 de companii cu cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro sau mai mari.

Echipa locală va creşte anul acesta cu 30 de oameni, urmând ca, până la finalul anului, VTEX România să numere circa 45 de angajaţi.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?