[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Eveniment – 40 de edituri participa la elefantFest:”cel mai mare targ de carte care a avut loc vreodata in Romania”, desfasurat exclusiv online

29 mai 2020

Dat fiind faptul că distanțarea socială ne-a făcut pe mulți dintre noi să ne schimbăm obiceiurile, elefant.ro organizează un eveniment inedit, menit să sprijine cititorii și industria de carte. 

In perioada 27-31 mai elefant.ro organizează elefantFest, „cel mai mare târg de carte care a avut loc vreodată în România”, spun organizatorii. Așadar, în cazul în care ți-ai făcut deja lista cu volumele pe care vrei să le citești și îți este dor să colinzi standurile editurilor preferate, în căutarea unor cărți deosebite, nu trebuie să ratezi elefantFest.

Standurile virtuale vor găzdui aproximativ 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză.

40 de edituri românești vor participa la acest târg, printre care și Grupul Editorial Litera, Editura Trei, Curtea Veche Publishing sau Editura Polirom, iar fiecare editură va beneficia de un stand digital, amenajat în funcție de structura editorială. Va exista chiar și o secțiunea specială, de unde pasionații de lectură își vor putea pune în coșul de cumpărături cărți cu autograf de la autorii preferați.

În plus, elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză, iar printre editurile participante fac parte și DK, Penguin Books sau Random House.

„Nu vor lipsi surprizele pentru cititori și nici lansările de carte, care vor avea loc tot online. Toți cei care aleg să se plimbe printre standurile virtuale vor avea parte de o experiență unică.”, mai precizeaza organizatorii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?