[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Proiectele anului 2020 pentru Idea Bank: acordarea de credite 100% online, direct in magazinele online, si cardul de credit fara dobanda

20 decembrie 2019

Idea Bank România inten­ţio­nează ca din 2020 să acorde împrumuturi 100% on­line, iar creditul imobiliar şi cardul de credit fără do­bândă sunt produsele noi pe care banca vrea să mizeze anul viitor, după cum susţine Alin Fo­do­roiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank.

„Estimăm că la începutul anului următor vom fi capabili să acordăm credite 100% online.  Nu ne aşteptăm să avem «coad㻓 de clienţi în mediul online care vor credite 100% online de la Ideea Bank. Trebuie să fii unde şi când are nevoie clientul, adică atunci când cumpără un produs, deci într-un magazine online. Dacă din punct de vedere tehnic o să fim capabili să lansăm produsul, provocarea cea mai mare este să fii acolo în marketplace-ul în care clientul şi-a umplut coşul de cumpărături şi vrea să facă exitul şi zice: ok, dacă plătesc cu ce am în cont acum, s-ar putea să nu-mi ajungă, dar uite că am o soluţie de finanţare. Şi atunci eşti în magazin acolo, unde şi când clientul vrea o soluţie de finanţare. Adică trebuie să fii acolo unde se generează cererea“, a declarat vicepreşedintele executiv al Idea Bank într-un interviu acordat ZF.


Noutăți

Bots And Bank Accounts

Stay updated to the impact of emerging technologies in fintech & banking.
Banking 4.0 newsletter - subscribe
Cifra/Declaratia zilei

Dariusz Mazurkiewicz – CEO at BLIK Polish Payment Standard

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

To be honest I think that Sinaia, your conference, is much better then Davos.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?