[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Premiera: eMAG si Idea Bank testeaza un credit cu dobanda zero, dedicat sellerilor din Marketplace

13 septembrie 2019


eMAG și Idea::Bank lansează, în premieră în România, prima linie de finanțare cu dobândă zero pentru sellerii din Marketplace. „Proiectul-pilot se adresează sellerilor din eMAG Marketplace și va fi optimizat timp de două luni pe un număr de 135 de selleri, care pot accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane de euro.”, potrivit comunicatului.

„eMAG va susține integral și din resurse proprii, în anumite condiții, contravaloarea dobânzilor liniilor de finanțare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by Idea Bank.”, precizeaza compania.

„Pentru a-și îmbunătăți rezultatele și pentru a oferi clienților eMAG o experiență din ce în ce mai bună, partenerii noștri au nevoie să investească în oameni, produse și servicii. Aceștia au nevoie de soluții de finanțare rapide, pentru a rămâne competitivi într-o piață extrem de dinamică. Noi am investit în dezvoltarea unui program care să îi ajute să își crească vânzările și, alături de partenerul nostru Idea:: Bank, le punem la dispoziție o soluție de finanțare pe care o pot accesa, în anumite condiții, fără să suporte niciun cost”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Prin intermediul eMAG Seller Credit powered by Idea::Bank, sellerii vor avea posibilitatea de a accesa, în proiectul-pilot, o linie de finanțare bazată pe valoarea medie a vânzărilor lor trimestriale realizate pe eMAG Marketplace, calculată funcție de istoricul ultimelor 12 luni, dar nu mai mult de 300.000 de lei. Suma va putea fi disponibilă în maximum trei zile lucrătoare, fără să fie necesar ca sellerul să se prezinte la sediul băncii.

Banii obținuți vor putea fi investiți în:

Dezvoltarea personalului existent sau în atragerea unui personal mai bine calificat sau mai numeros;

Suplimentarea stocurilor pentru produsele existente, sellerii având astfel posibilitatea de a obține condiții mai avantajoase de achiziție de la furnizorii proprii;

Extinderea gamei de produse, cu efecte în imbunătățirea experienței de cumpărare a clienților, care astfel vor avea acces la produse noi.

eMAG este un jucător regional în industria ecommerce cu operațiuni în România, Ungaria, Bulgaria și Polonia. Prin intermediul platformei Marketplace activeaza peste 27.000 de selleri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?