[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Mii de comercianti online vor putea oferi credite direct din site-urile lor

12 iulie 2018

TBI Credit, parte a grupului TBI Bank detinut de 4finance, a incheiat un parteneriat cu platforma de eCommerce ShopMania BIZ, pentru a permite plata in rate a cumparaturilor in cele peste 3.000 de magazine online prezente pe platforma, utilizand produsul de creditare 100% online dezvoltat de banca.

Astfel, toate magazinele online care utilizeaza solutia ShopMania BIZ au posibilitatea sa integreze, cu doar cateva click-uri, solutia de finantare TBI Credit direct pe site-ul lor, oferind astfel clientilor posibilitatea sa plateasca produsele achizitionate in rate, conform unui comunicat al institutiei de credit.

Solutia de plata are la baza un flux de creditare online care presupune identificarea clientilor printr-un scurt apel video si semnarea electronica a tuturor documentelor. Procesul de acordare a imprumutului pentru valoarea cosului de cumparaturi din magazinele ShopMania BIZ dureaza cel mult 10 minute si este disponibil 24/7.

Arthur Radulescu, Managing Director ShopMania BIZ, considera ca prin solutia TBI Credit cei peste 3.000 de comercianti romani care utilizeaza platforma vor obtine cresterea ratei de conversie, cresterea valorii cosului de cumparaturi si accesarea de noi categorii de clienti, sporind in acelasi timp randamentul tuturor actiunilor de marketing si vanzari.

Sursa: wall-street.ro

Noutăți

Bots And Bank Accounts

Stay updated to the impact of emerging technologies in fintech & banking.
Banking 4.0 newsletter - subscribe
Cifra/Declaratia zilei

Dariusz Mazurkiewicz – CEO at BLIK Polish Payment Standard

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

To be honest I think that Sinaia, your conference, is much better then Davos.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?