[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Edenred se extinde in Republica Moldova si devine astfel primul operator autorizat sa emita tichete de masa

28 martie 2018

Grupul Edenred a primit pe 27 martie 2018 prima licență pentru emiterea tichetelor de masă în Republica Moldova. Licența acordată de către Agenția Servicii Publice din Republica Moldova îi permite Grupului Edenred, lider mondial în serviciii preplătite pentru companii, să-și înceapă operațiunile în Republica Moldova.

”Începând chiar de ieri, Edenred a emis și livrat primele tichete de masă pentru angajații companiilor din Republica Moldova. Tichetele de masă vor putea fi utilizate în cea mai variată rețea de comercianți parteneri pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru achitarea mesei de prânz sau pentru achiziționarea de produse alimentare.”, potrivit comunicatului de presa.


Legea tichetelor de masă a fost promulgată în Republica Moldova în luna octombrie 2017, fiind urmată la scurt timp de publicarea normelor de aplicare. Edenred a deschis la sfârșitul anului 2017 un sediu la Chișinău, unde a recrutat echipa locală și a încheiat contracte cu partenerii locali, companii angajatoare precum și magazine alimentare.

“Ne bucurăm să putem onora primele comenzi de tichete de masă ale partenerilor noștri, care vor contribui la creșterea puterii de cumpărare a angajaților și la instalarea unui climat de încredere și stabilitate în companiile moldovenești”, a declarat Dana Sîntejudean, director general Edenred România & Moldova.

Cu o populație de 3,55 milioane de locuitori, în Republica Moldova activează peste 1.280.000 salariați.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?