[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Answear.ro a avut o cifra de faceri de 9,3 mil. euro anul trecut, plus 160%

16 februarie 2018

Answear.ro, magazinul online al grupului polonez cu acelasi nume, a inregistrat in 2017 o crestere de 160% a cifrei de afaceri, pana la 9,3 milioane de euro. Este cel de-al doilea an consecutiv in care platforma dedicata clientilor din Romania are cea mai rapida ascensiune din grup.

In 2017, pe www.answear.ro s-au plasat cu 220% mai multe comenzi fata de 2016, cu o valoare medie anuala a cosului de cumparaturi de aproximativ 290 de lei. Cea mai mare comanda procesata anul trecut a fost in valoare de 3.200 lei, fiind si clienti ce au realizat de-a lungului anului peste 200 de comenzi.

„Avem o crestere sustinuta, motivata de servicii mai bune, produse si branduri variate si preturi competitive. Anul trecut am inregistrat cu 200% mai multe vizite pe site si am procesat cu 180% mai multe comenzi decat in aceeasi perioada din 2016”, mentioneaza Raluca Radu, Country Manager Answear.ro.

Orasele de unde se inregistreaza cele mai multe comenzi sunt Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Constanta.
Lunile din an in care s-au plasat cele mai multe comenzi au fost octombrie – noiembrie, perioada influentata de promotiile din campania Black Friday.

Sursa: Wall-Street.ro

Noutăți

Bots And Bank Accounts

Stay updated to the impact of emerging technologies in fintech & banking.
Banking 4.0 newsletter - subscribe
Cifra/Declaratia zilei

Dariusz Mazurkiewicz – CEO at BLIK Polish Payment Standard

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

To be honest I think that Sinaia, your conference, is much better then Davos.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?