[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

4137 de comercianti vand prin platforma marketplace a eMag – tinta este depasirea pragului de 7000 pana la finele anului

27 iulie 2017

Daca eMag va reusi sa-si atinga obiectivul propus pentru 2017, inseamna ca, in medie, in fiecare zi lucratoare, platforma marketplace a retailerului online se va mari cu aproape 18 noi comercianti.

eMAG, cel mai mare retailer online de pe piaţa locală, are în plan să ajungă la finalul acestui an la peste 7.000 de firme care să-şi comercializeze produsele prin intermediul platformei de tip marketplace.

„În prezent avem mai mult de 4.100 de vânzători. Am terminat anul 2016 cu peste 2.300 de vânzători. Până la final de an continuă implementarea programului de creş­tere accelerată lansat în ianuarie 2017 şi dorim să ajungem la 7.000 de vânzători pe eMAG Marketplace“, a declarat pentru ZF Florin Filote, directorul di­vi­ziei care se ocupă de plat­forma marketplace în cadrul eMAG.

Anul trecut , numărul de magazine partenere eMAG s-a dublat la peste 2.000, vânzările generate de acestea reprezentând 19% din totalul comen­zilor făcute pe site.

„Anul acesta estimăm că vom genera vânzări de peste 800 de milioane de lei pentru comercianţii din market­place. Astfel, estimăm că vânzările din platformă ar putea ajunge la circa 29% din vânzările totale generate de eMAG“, a precizat el.

Sursa: ZF

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?