[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cardul este permis, in premiera, pentru alimentarea contului de tranzactionare la bursa

24 noiembrie 2011

Din aceasta luna, Tradeville pune la dispozitia clientilor o noua posibilitate de alimentare a conturilor de tranzactionare: din contul de card, 24/7. Suma maxima acceptata pentru alimentarea conturilor de tranzactionare, folosind cardul de credit/debit, este de 15.000 RON pe zi, pentru fiecare client al casei de brokeraj. Alimentarea cu cardul este o premiera pe piata de capital autohtona si are ca principal avantaj efectuarea transferului in maxim 5 minute, indiferent de ora si ziua lansarii ordinului.

Oficialii companiei considera ca, astfel, investitorii de pe bursa “pot profita de oportunitatile din piata, fara a fi nevoie sa astepte cateva ore, pana la efectuarea unui transfer bancar”. In plus, acestia “pot evita inchideri fortate de pozitii in cazul apelului in marja, prin posibilitatea alimentarii contului pe toata durata programului Sibex (pana la ora 23:15)”.

Doritorii declara catre Tradeville cardul/cardurile pe care le vor utiliza si vor inainta un document bancar prin care emitentul certifica identitatea detinatorului cardului/cardurilor declarate. In acest document bancar vor fi trecute ultimele 4 cifre din numarul cardului/cardurilor, valuta contului si codul IBAN.

Pot fi folosite carduri de credit sau debit atasate conturilor in RON, emise sub licenta MasterCard si Visa. Nu sunt acceptare cardurile de business, sau cardurile ale unor terte persoane, ci doar cardurile detinute de titularul contului de tranzactionare alimentat. Comisionul perceput pentru alimentari este de 2.35% din suma transferata si este retinut in momentul alimentarii, din suma respectiva. Alimentarea cu cardul bancar este posibila din 10 noiembrie a.c.

Cu o istorie de peste 15 ani pe piata de capital din Romania, Tradeville este lider in tranzactionarea online la bursa . Clientii Tradeville pot efectua tranzactii online la bursele din Romania, Austria, Bulgaria si marile piete internationale beneficiind de o gama complexa de produse financiare: actiuni, obligatiuni, produse structurate, futures, optiuni, fonduri, Forex si CFD (piete internationale).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?