[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Interes mare pentru finantarea nerambursabila a aplicatiilor electronice de business

18 octombrie 2011

18 octombrie 2011MCSI informeaza ca, pana astazi, au fost depuse online 624 de propuneri de proiecte pentru Operatiunea 3.3.1 „Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri” din cadrul Domeniului Major de Interventie 3 „Sustinerea e-economiei”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si publi.

Dintre aceste proiecte, 528 au fost depuse inca din prima zi in care a fost deschis apelul. Bugetul total alocat acestui apel de proiecte este de 280 milioane RON, iar beneficiarii eligibili pentru aceasta operatiune sunt IMM-uri.

Valoarea maxima a finantarii nerambursabile acordate este de 1.200.000 RON, iar cea minima de 45.000 RON. Inregistrarea propunerii de proiect se va realiza on-line (www.fonduri.mcsi.ro), in mod continuu si se va incheia in 30 martie 2012 ora 16,30.

Ghidul solicitantului este publicat in varianta finala, la adresa www.fonduri.mcsi.ro, Sectiunea Ghidurile Solicitantului/ Apeluri deschise. Acesta detaliaza criteriile specifice care trebuie indeplinite de potentialii beneficiari si proiectele acestora, regulile de finantare, circuitul proiectului, modalitatea de selectie a proiectelor, procesul de contractare si implementare, precum si drepturile si obligaţiile beneficiarilor.

Obiectivele specifice ale acestei operaţiuni sunt cresterea eficientei firmelor prin reorganizarea tuturor proceselor pe baza unui sistem informatic si introducerea de sisteme TIC moderne ce incurajeaza inovarea si ofera sprijin pentru deciziile managementului.

Beneficiarii eligibili pentru aceasta operatiune sunt IMM-uri definite conform Legii nr. 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, infiintate în temeiul Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, cu modificarile si completarile ulterioare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?