[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

RBS Romania introduce SMS Alerts pentru tranzactiile pe cardurile de debit mai mari de 150 RON

12 iulie 2011

11 iulie, 2011 – RBS Romania lanseaza RBS SMS Alerts – un nou serviciu pentru monitorizarea in timp real a activitatii cardurilor de debit, inclusiv a celor suplimentare.  De fiecare data cand va efectua o plata mai mare de 150 de lei folosind cardul de debit RBS, clientul va primi o instiintare prin SMS oriunde s-ar afla. Tranzactiile efectuate cu cardul de debit RBS la comercianti, online sau retragerile de numerar de la ATM-uri vor fi imediat anuntate posesorului, prin SMS.

Clientii RBS pot stabili orice suma ca limita minima a tranzactiilor pentru care doresc notificari, insa aceasta nu poate fi mai mica de 150 de lei. Pentru activarea serviciului RBS SMS Alerts, clientii care detin un card de debit RBS trebuie doar sa semneze un contract la oricare din sucursalele bancii si sa stabileasca limita minima a tranzactiilor pentru care doresc sa primeasca notificari.

Mesajele pot fi primite de catre client in limba romana sau, la alegere, in limba engleza. Taxa pentru noul serviciu este de 5 lei pe luna (TVA inclus) pentru fiecare titular de cont, acoperind monitorizarile atat pentru cardul de debit principal, cat si pentru cardurile suplimentare. De asemenea, pentru usurinta utilizarii, limita minima aleasa va fi aceeasi pentru toate cardurile atasate unui cont.

Noutăți
Stay updated to the impact of emerging technologies in fintech & banking.
Banking 4.0 newsletter - subscribe
Cifra/Declaratia zilei

Dariusz Mazurkiewicz – CEO at BLIK Polish Payment Standard

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

To be honest I think that Sinaia, your conference, is much better then Davos.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?