[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Emitentii de carduri oferteaza un nou segment de clientela: microbistii

13 aprilie 2011

13 aprilie, 2011 – Bancile se orienteaza tot mai mult catre suporteri pentru atragerea de noi clienti si, mai nou, promovarea tehnologiei contactless. De saptamana viitoare, (si) suporterii echipei Dinamo isi vor putea procura bilete si vor putea intra pe stadion folosind un card bancar. BRD Multicard Suporter este un card personalizat care reuneste o solutie de plata si de acces, folosind tehnologia contactless.

Lansarea unui produs adresat aceleiasi categorii de clienti a fost anuntata recent si de catre Raiffeisen Bank pentru suporterii echipei Steaua, care din aceasta luna vor putea folosi acest card pentru achizitia de bilete, abonamente, sau orice alte produse din magazinul clubului. Folosind cardul dedicat, suporterii vor beneficia de o reducere de 10%.

Prima banca din Romania care a lansat un card co-branded cu un club sportiv a fost Emporiki Bank inca din februarie 2004, partenerul de program fiind tot Clubul Dinamo, insa produsul nu oferea fanilor niciun beneficiu decat culorile alb-rosii pe card. Doi ani mai tarziu, in 2006, OTP Bank lansa un card de afinitate impreuna cu echipa de hochei din Miercurea-Ciuc.

Vom reveni cu detalii

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?