[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Garanti Bank: 60% dintre platile de taxe si impozite efectuate de clienti in 2014 au fost in rate fara dobanda

6 aprilie 2015

Internetul este cea mai populara platforma atunci cand vine vorba de plata impozitelor. Numarul de clienti Garanti Bank care au ales sa plateasca online s-a dublat in 2014 fata de 2013, iar banca estimeaza ca acest trend ascendent va continua si in 2015.

Garanti Bank anunta ca anul trecut a inregistrat o crestere de 70% a volumului operatiunilor de plata a taxelor si impozitelor: de la 1,72 mil. RON in 2013, la 2,93 mil. RON in 2014. De asemenea, numarul posesorilor de carduri Garanti Bank, care au ales sa isi plateasca impozitele folosind serviciile bancii, a crescut cu 64% in 2014, comparativ cu 2013.

Aproximativ 60% din numarul total al operatiunilor de plata a taxelor si impozitelor in 2014 au fost facute in rate fara dobanda.

“Suntem bucurosi sa vedem ca tot mai multi clienti au un apetit crescut pentru efectuarea operatiunilor bancare rapide atunci cand platesc taxele si impozitele anuale. Cu cat dureaza mai putin pentru a finaliza cu succes o astfel de tranzactie, cu atat este clientul mai satisfacut. Noi credem ca tot mai multi posesori de carduri vor alege sa isi plateasca impozitele, folosindu-si cardurile”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti Bank.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?