[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

80% din veniturile florariilor online de 1 si 8 martie provin din sectorul corporate

26 februarie 2013

Grupul FlorideLux.ro mizeaza pe vanzari de aproximativ 45.000 de euro cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie. Din totalul vanzarilor pe care compania estimeaza sa le inregistreze, 80% vor proveni din sectorul corporate. In opinia FlorideLux.ro, situatia este similara la nivel de piata.

„Deși zona consumer a crescut foarte mult in ultimii ani, mediul de business din Bucuresti si zonele limitrofe ale Capitalei este cel care realizeaza, in perioada 1-8 martie, cele mai multe comenzi pe florariile online”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Totodată, vanzarile realizate de FlorideLux in perioada amintita reprezinta circa 40% din totalul celor din lunile de primavara.

Referitor la preferintele romanilor de 1 si 8 martie, Dosinescu a spus ca acestea se impart in 70% buchete, flori si aranjamente florale si doar 30% cadouri, persoanele juridice oferind cu precadere flori in aceasta perioada. In plus, acestea incep sa caute florile pe care vor sa le daruiasca cu 7 – 8 zile inainte de fiecare sarbatoare, iar majoritatea alege sa le comande cu o zi sau doua inainte.

Grupul FlorideLux.ro a realizat afaceri de 0,5 milioane de euro in 2012, sustinute in principal de investitiile facute de companie in business-urile sale. Astfel, compania a avut un avans de 11%, pe o piata in scadere cu 20%. Pentru acest an, Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro, mizeaza pe afaceri de 600.000 de euro si pe consolidarea proiectelor aflate in desfasurare in acest moment.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?