30.000 de carduri, altele decat cele emise de Banca Transilvania, sunt inrolate in aplicatia BT Pay

Premium
16 iulie 2020

Posibilitatea de a adauga cardurile altor banci in aplicatia BT Pay, chiar daca nu poti face plati cu ele, insa poti sa transferi bani pe un card din BT si sa-ti vezi intr-o singura aplicatie cardurile din alte banci este o facilitate care prinde tractiune. „Avem aproape 30.000 de carduri inrolate in aplicatia BT Pay care nu sunt carduri de BT”, a declarat Gabriela Nistor, director general adjunct Banca Transilvania in cadrul videoconferintei ZF Bankers 2020.

Reprezentantul BT a vorbit si despre celelalte functionalitati introduse dupa declansarea pandemiei. In aceasta perioada am introdus foarte multe functionalitati. Astfel clientii pot sa-si deschida un cont complet online. „In prezent, avem cam 100 de conturi/zi pe care le deschidem in intregime online.”

De asemenea, a oferit clientilor posibilitatea sa-si comanda cardul acasa, fara sa mai fie nevoie de prezenta lor in sucursala pentru ridicarea cardului. „In prezent, avem 90.000 de clienti care au solicitat sa le vina cardul acasa.”

Mai mult, la reemiterea cardului sau la emiterea unui card nou, clientul poate sa-l vada in aplicatia BT Pay, si sa faca plati cu el, chiar inainte de a avea efectiv plasticul in mana. „Aproape 30.000 de clienti au optat pentru aceasta facilitate pana in prezent.”

Gabriela Nistor a mai spus ca pentru dezvoltarea functionalitatilor „am invatat de la toate fintech-urile nu doar de la Revolut, ne-am uitat cu atentie in toata piata si am invatat cum trebuie sa arate o aplicatie ca sa aiba tractiune.” Acum banca este pregatita sa faca urmatorul pas: utilizarea biometriei in autentificarea tranzactiilor online.

Am lucrat foarte mult la foarte multe detalii in sine ale aplicatiei si daca in curand o sa iesim cu partea de autentificare, cu biometrie, a tranzactiilor online o sa avem un avant foarte mare la BT Pay. Bineinteles ca functionalitatea de P2P payments am avut-o chiar de la inceput si merge foarte bine. Am avut cresteri mari acolo. Numarul de tranzactii a crescut foarte mult  cu BT Pay ceea ce inseamna ca oamenilor le place. Fata de decembrie de exemplu, ne-a crescut cu 50% numarul de tranzactii prin BT Pay. Enorm.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Andrei Dudoiu – cofondator & CEO Seedblink, platforma de crowdfunding

„Pana acum am listat cu succes 44 de start-up-uri. Vom incheia acest an cu venituri de un milion de euro si peste 5.000 de investitori. Pentru 2022, planul nostru este sa ajungem la 30.000 de conturi de investitori iar numarul de start-up-uri listate anual sa atinga suta, ca sa putem sustine veniturile bugetate de 3 mil. euro pentru anul viitor si 7 mil. euro in 2023.

Afla aici sfaturile expertului pentru o investitie „equity crowdfunding”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?