2Perfomant a încheiat plasamentul privat reusind să atragă în total peste 5,3 milioane de lei prin majorarea de capital

13 august 2021

Plasamentul privat, programat pentru perioada 5 – 18 august, a fost închis anticipat datorită cererii crescute din partea investitorilor, anunta ePerformant.

În cadrul plasamentului privat, 19,62% de acțiuni din oferta totală rămase nesubscrise în prima etapă a operațiunii de majorare de capital au fost oferite la prețul de 30,491 lei/acțiune.

Datorită cererii ridicate, acțiunile 2P au fost suprasubscrise cu aproape 16%, 12 investitori participând la plasamentul în urma căruia a rezultat o investiție de 1.109.902 lei.

Anterior, în cadrul primei etape a majorării, 502 investitori au participat cu sume care au variat între 57 de lei și 282.764 lei, iar la finalul ofertei publice au fost subscrise 80,38% acțiuni din oferta totală și atrase fonduri în valoare de peste 4,2 milioane de lei.

Conturile investitorilor care au participat la oricare dintre cele două etape au fost încărcate cu drepturile de alocare 2PR02.

În cadrul majorării de capital social, a fost atrasa suma totală de 5.325.885 lei.

Suntem o companie de tehnologie de tip growth, ne aflăm într-o constantă creștere, iar această investiție de 5 milioane de lei ne va ajuta să ne consolidăm poziția de lider în marketingul afiliat pe care o avem în România și să ne creștem prezența în piețele externe. Obiectivul nostru este să accelerăm creșterea pe piețe externe și să menținem un ritm de creștere double-digit pe piața din România,” spun reprezentantii 2Performant.

_____________

Ecosistem de vânzări online – De 11 ani 2Performant ajută brandurile să colaboreze la distanță cu talentele în marketing și vânzări online. Compania este o solutie verificată de sute de companii și zeci de mii de utilizatori.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?