196 tranzactii cu cardurile MasterCard pot fi premiate in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale – mare parte au fost efectuate in orasele mici

22 septembrie 2015

Un numar de 196 de persoane au realizat, in data de 5 august, plati cu cardurile MasterCard sau Maestro in valoare de 320 lei pana la 320,99 lei. Acestea au efectuat tranzactii eligibile pentru premiere in cadrul loteriei organizate de Ministerul Finantelor Publice si, prin simplul fapt ca au platit cu cardurile MasterCard sau Maestro, au sanse duble de a fi rasplatite cu premii, prin inscrierea automata in campania Plateste cu cardul tau MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal si noi te premiem! derulata de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons in parteneriat cu MasterCard.

Astfel, cele 196 de persoane au intrat si in cursa pentru cele 310 premii cu valoare totala de 200.000 lei, ale caror castigatori vor fi selectati printr-o tragere la sorti care va avea loc joi, 24 septembrie.


Capitala a inregistrat cel mai mare numar de tranzactii eligibile, urmata si de alte orase mari, precum Cluj Napoca, Brasov sau Timisoara. in acelasi timp, si locuitori din Baile Tusnad, Sinaia, Mizil, Focsani sau Urziceni pot fi castigatori in cadrul celei mai recente extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale.

“Ne bucuram sa constatam ca si la aceasta extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale exista tranzactii eligible dintre cele realizate prin intermediul cardurilor MasterCard sau Maestro si, mai mult, ca o mare parte dintre acestea au fost realizate de locuitori din orase mici.”, a comentat Cosmin Vladimirescu, General Manager, Romania, MasterCard.

In cadrul campaniei MasterCard, plata cu cardul poate aduce lunar 300 premii in valoare de 500 lei fiecare, pe langa cele 10 premii a cate 5.000 lei. in plus, organizatorii au pregatit 12 premii de cate 15.000 lei, care vor fi acordate in urma unor extrageri speciale, prima dintre acestea urmand sa aiba loc pe 30 septembrie.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?