196 tranzactii cu cardurile MasterCard pot fi premiate in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale – mare parte au fost efectuate in orasele mici

22 septembrie 2015

Un numar de 196 de persoane au realizat, in data de 5 august, plati cu cardurile MasterCard sau Maestro in valoare de 320 lei pana la 320,99 lei. Acestea au efectuat tranzactii eligibile pentru premiere in cadrul loteriei organizate de Ministerul Finantelor Publice si, prin simplul fapt ca au platit cu cardurile MasterCard sau Maestro, au sanse duble de a fi rasplatite cu premii, prin inscrierea automata in campania Plateste cu cardul tau MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal si noi te premiem! derulata de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons in parteneriat cu MasterCard.

Astfel, cele 196 de persoane au intrat si in cursa pentru cele 310 premii cu valoare totala de 200.000 lei, ale caror castigatori vor fi selectati printr-o tragere la sorti care va avea loc joi, 24 septembrie.

Capitala a inregistrat cel mai mare numar de tranzactii eligibile, urmata si de alte orase mari, precum Cluj Napoca, Brasov sau Timisoara. in acelasi timp, si locuitori din Baile Tusnad, Sinaia, Mizil, Focsani sau Urziceni pot fi castigatori in cadrul celei mai recente extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale.

“Ne bucuram sa constatam ca si la aceasta extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale exista tranzactii eligible dintre cele realizate prin intermediul cardurilor MasterCard sau Maestro si, mai mult, ca o mare parte dintre acestea au fost realizate de locuitori din orase mici.”, a comentat Cosmin Vladimirescu, General Manager, Romania, MasterCard.

In cadrul campaniei MasterCard, plata cu cardul poate aduce lunar 300 premii in valoare de 500 lei fiecare, pe langa cele 10 premii a cate 5.000 lei. in plus, organizatorii au pregatit 12 premii de cate 15.000 lei, care vor fi acordate in urma unor extrageri speciale, prima dintre acestea urmand sa aiba loc pe 30 septembrie.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash