[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

11 ani de Carrefour aniversati cu promotii financiare speciale pe card

20 iunie 2012

20 iunie 2012 – Clientii care doresc achizitionarea de produse electronice si electrocasnice noi, pot beneficia in urmatoarele saptamani de promotiile financiare speciale, „11 si 18 rate fara dobanda”, prin utilizarea cardului co-branded Carrefour MasterCard, emis impreuna cu BRD Finance.

Astfel, in perioada 14.06-11.07.2012, clientii care doresc sa achizitioneze  produse electronice/electrocasnice in valoare minima de 500 de lei, pot beneficia pe loc de promotia  „11 rate fara dobanda”, chiar dupa momentul semnarii contractului de card Carrefour MasterCard, direct in magazin. Posesorii existenti de card au in plus avantajul ca pot utiliza aceasta facilitate pe card la plata cumparaturilor la POS-urile de la Casa Info, indiferent de valoarea acestora.

Exclusiv pentru achizitia de televizoare marca Sony, tot in timpul perioadei aniversare, mai precis intre 14.06-27.06.12, clientii noi sau existenti de card Carrefour au sansa de a rambursa contravaloarea in regimul promotiei „18 rate fara dobanda”.

Promotiile speciale „11 si 18 rate fara dobanda” sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii existenti de card Carrefour, in reteaua nationala de hypermarket-uri (exceptie: Carrefour Unirii).

Pe langa promotiile speciale tip rate fara dobanda, posesorii cardurilor Carrefour beneficiaza permanent de avantaje la utilizarea cardului in reteaua retailerului, cum ar fi: 3% bani inapoi pe card, cadou dulce aniversar, 4/8 rate fixe, asigurari optionale de viata si asigurari facultative privind protectia cardului sau a bunurilor, etc.

BRD Finance IFN S.A. este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004 si, potrivit companiei, este liderul pietei creditelor de consum. Compania administreaza in prezent o gama diversificata de produse si servicii financiare, oferind atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personal, avand la baza parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice si electrocasnice, mobila, auto si publicistica.  Tot portofoliul de carduri al BRD Finance este de tip co-branded.

Lansat pe piata romaneasca inca din 2001, Grupul Carrefour   numara in prezent 25 de hypermarketuri, 50 de supermarketuri si 5 francize.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?