100.000 de conturi George deschise digital, prag depasit in aceasta saptamana

22 mai 2020

BCR revine cu informații noi despre măsurile pe care banca le ia, în contextul pandemiei COVID-19. Pe scurt, „lucrurile revin ușor la normal, însă este clar că am intrat într-o nouă normalitate, în care trebuie să ne adaptăm și să venim cu noi soluții pentru clienții noștri.”, spune banca.

In ceea ce priveste cardurile, banca aminteste ca au fost inregistrate 100 de cereri pentru virarea pensiei pe card, primite în Contact Center, până în prezent, prin noul flux special ce permite activarea încasării pensiei pe card fără deplasare la bancă sau la ghișeu Caselor de Pensii, cu livrarea acasă a cardului.

De asemenea, aproximativ 130.000 de carduri noi sau reînnoite au fost expediate prin curier la domiciliul clienților, pe cheltuiala băncii, începând cu 21 martie.


Din perspectiva conturilor deschise digital direct din platforma George, banca spune ca pragul primelor 100.000 de conturi a fost depășit în această săptămână.

Au fost deschise 8.722 de conturi de PFA, printr-un flux simplificat, din care 350 în ultima săptămână.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?